So on the 23rd of August Eriko brought me to this French Restaurant in Tsukimino Kanagawa. The place was also memorable for Eriko since has celebrated her birthday when she was little.
The lunch was absolutely brilliant and the place was beautiful! The food was very interesting I was full with happiness while eating every each dish that came in front of me.
今年、初めて記念日を離れ離れで祝うと思ったところ何らかのフォースで日本に帰国することになり無事一緒に祝うことができました。神がお互い離れ離れになったらいけないというものなのでしょうか?この偶然がとても考えると面白い。
とりあえず23日はえりが大和市つきみ野のフレンチ料理うかい亭に連れてくれました。ここはえりが幼い頃に誕生日を祝ったことがあることで15年ぶりのうかい亭でした。
今回のランチは今までトップ5に入るぐらい旨い料理でした。場所はとてもユニークなインテリアでこじんまりとしている。しかも定員さんたちがとてもフレンドリーでアットホームな感じさせられまた。料理は半端なくおいしくとても興味を持ちました。
Cold tomato salad where every thing is made of tomato even the cream on top.It consist of Tomato jellies and sorbet inside. No sugar was used but it was so sweet and delicious.
はじめに冷たいトマトのサラダだった。白いムースまでトマトでできてあり、中にトマトのゼリーとシャーベットまではいってる。
Sea bass and Zucchini with Saffron and Basil sauce
焼きスズキとズッキーニにサフランとバジルソース
Cold corn soup
冷たいコーンスープ
Our chef of the day
今回の料理人
Long bell pepper.
しし唐の焼き、かなりシンプルだけどこれがうまい!
Japanese beef! How gorgeous!!!
なんと美しいんだろう!
Even looking from a far it looks good
遠くからみても美しい!
After cooking it looks beautiful
焼きあがっても美しい
Our room during our lunch
Desert Eriko: Peach with jelly
Dessert Mike : Mango Pudding with Passion fruit sauce
Thank you Eriko!!!! love you!!!!!!
ありがとうえり子タン!!!愛してるよー!!!!
Nice one Eriko and happy 4th anniversary!...tapos ikaw, "Love you!!!" lang???
ReplyDeleteSyempre meron din ako!! Dalawa ang annive namin eh hehe bukas makikita mo din hehe kamusta na tsong?
ReplyDeleteMan you guys are blessed! wishing you many more live togetehr for ever!
ReplyDelete@rosee : thanks!!
ReplyDeleteHi Mike & Eriko, Great snaps (as usual)... I'm sure you guys had a great time..!
ReplyDelete